Altuna Bygg & Mekaniska

Byggfirma Uppsala eller Altuna Bygg & Mekaniska som vi egentligen heter är ett gäng seriösa snickare som driver en byggfirma med goda kunskaper och hög kompetens samt enorma resurser inom snickeribranschen. Kontakta oss gärna så ordnar vi en offert efter era önskemål. Vi arbetar med det mesta och är på plats där det behövs en  byggfirma. Vi har total entreprenör för VVS och EL. Vi håller till i Uppsala men ligger projektet en bit utanför är det inte något hinder för oss.

Vi arbetar som sagt me det mesta som en byggfirma kan och ska hantera och mer där till. Vi är totalentreprenörer vilket gör det enkelt för dig. Vi hjälper till som jag tidigare nämnt både med VVS och EL mm där var man har sitt område och kan sin sak och har utbildning så klart. Vi vet vad vi håller på med. Vid ett brojekt ordnar vi allt. Inget mer letande och olika firmor. Vi kan ordnar allt i ett. Ska du renovera, ny bygge, badrum, diverse kök och rum, altaner mm. Då känns det skönt och tryggt att veta att man inte behöver stanna upp i bygget för att vänta på VVS eller EL. På så sätt kan tidsplanen hållas enkelt.

Denna sida är en av våra kategori sidor. För mer information om oss samt exempel på arbeten vi gjort, gå till vår huvudsida: www.altunabygg.se

En snickare i Uppsala med total entreprenör. El och VVS

Vi har certifikat för byggnation av byggnadsställningar.

Hör även av dig till oss om du vill ha referenser. Vi lämnar med stolthet ut det till dig.